Årets julegave 2019: 100 000 til LHS fra de ansatte i Kavli!

Vi var en av de heldige organisasjonene som ble nominert av Kavlis ansatte til å motta penger både i år og i fjor.I fjor nådde vi ikke opp, men i år fikk vi 100 000 kr.! Vi ble invitert til Q-Meieriet i Gausdal 17.desember for å ta imot sjekken. Som bonus fikk vi en fantastisk tog- og busstur gjennom et gnistrende hvitt og vakkert vinterlandskap. Vi fikk lunsj og omvisning i fabrikken og lærte om Kavlis historie og sosiale profil. Kavlistiftelsen deler ut 131 millioner kroner i året og tre millioner er til organisasjoner nominert av de ansatte. Det var disse pengene vi fikk en del av sammen med Landsforeningen for uventet barnedød og den lokale kreftforeningen. Det var sterke historier de delte som verdige vinnere av pengene. 

 

Kavli og Q-Meieriene generelt og Gausdal spesielt imponerte med sin innovasjonsevne, eierskapfølelse og stolthet knyttet til arbeidsplassen og sitt engasjement i forhold til oss som de hadde stemt fram. 

 

For en gjeng! Det skulle vært flere som dem da hadde verden vært et bedre sted. Pengene har vi sagt at vi blant annet vil bruke til tilgjengeliggjøring av pasientforløpet og ungdomssatsingen.

 

Med ønske om en god jul og et godt nytt år til dere alle!