Sommerhilsen fra Ane, leder i hovedstyret 2017

Ane Mygland, leder i LHS

Sommerhilsen til ettertanke!

 

Kjære medlemmer og andre som er innom siden vår. Sommeren er kommet og med den sommerferien! Ferie er familietid, reising og kos, men ferien er også en utfordring for mange familier både med og uten diagnoser. 

 

Det er så mange ønsker og forventninger som skal oppfylles. De vanlige rammene, strukturene og nettverket som gjør hverdagen forutsigbar, har tatt ferie. Det er vikarer på jobb i alle ledd. Ikke for å konkludere med at ferie er feil, sol og sommer er bra for alle. Jeg skriver dette for å minne om at vi må passe på hverandre og være der for hverandre spesielt i feriene og høytidene.

 

LHS har hatt et aktivt halvår. Vi har i samarbeid med fagnettverket hatt en stor tredagers konferanse om HS og hva som virker. Vi er blitt medlem av hjernerådet og har fått snakke med statsministeren og helseministeren om HS og får være med å tenke rundt regjeringens kommende hjernestrategi.

 

Fylkeslagene har holdt medlemsmøter og årsmøter og i Vestfold er det kommet nytt lokallag. Til høsten blir det internasjonal konferanse i Sofia med det Europeiske nettverket (EHA), likemannsseminar, ungdomsleir og pakkelek når jula kommer. Det er mye å glede seg over og mye å se fram til.

 

Vi skal nyte sommeren som best vi kan, minutt for minutt.

 

God sommer!

 

Ane


Publisert 05.07.2017 14:36:51

Til toppen