Årsmøte og Fagdag 3. mars

Torsdag 3. mars 2016

Velkommen til program for Årsmøtet i Agderfylkenens lag av Huntingtonforeningen og Fagdag på Presteheia Omsorgssenter.  Datoen er 3. mars og programmet ligger i eget vedlegg, nederst på siden (PDF)

Det som er en flott mulighet i år, er at det blir holdt et seminar tidligere den dagen på Presteheia Omsorgssenter.  Her vil det bli fire innslag fra ressurspersoner i Norge som det kan være fint å få med seg, hvis det passer.  Seminaret er åpent for oss i foreningen sammen med folk som jobber innenfor helse/kommunesektoren på Sørlandet.

Pga seminaret, er årsmøtet tidligere på dagen enn det vi har brukt å gjøre før,  da blir det ikke så lang pause for dem som har vært på seminar til årsmøtet som  begynner kl 17. Årsmøtet blir i år holdt på Presteheia Omsorgssenter.

Det er sjelden at det er så mye informasjon tilgjengelig som denne dagen.  Derfor er flott hvis vi kan være noen stykker fra foreningen på seminaret som begynner kl 1330.  Eller helst noe tidligere slik at det kan bli litt lunch før man starter opp.

Når du melder deg på må du si fra om du blir med på både Seminaret og Årsmøtet, eller om du kun melder deg på til årsmøtet.

mvh Livar Hølland      tel 91600072

Publisert 22.02.2016 15:36:07
Get Adobe Reader Read file
 Til toppen